Babymassage og baby zoneterapi

baby der får babymassage

Med babymassage kan du komme helt tæt på din baby og få en rolig stund sammen. Kom og forkæl dit barn samt dig selv med babymassage!

En baby, der bliver set og rørt, udvikler sig til et trygt og glad barn med en masse selvtillid.

Babymassage er en dejlig samværsform, der kan virke beroligende på barnets krop og styrke tilknytningen med intens og kærlig berøring. Massage har desuden en veldokumenterede effekt på barnets trivsel. Berøring er vigtig for din babys motoriske, neurologiske og sociale udvikling, ligesom mad og pleje er. I kan bruge massage som en måde at skabe hudkontakt og nærhed, samt hjælpe dit barn med at finde ro i en ellers travl hverdag. Babymassage er ikke kun for babyer, det kan også anvendes til ældre børn, de blide strøg kan nydes i alle aldre.

Udover en nærværende stund opnår I resultater som:

✓ Beroliger barnets sanser og kredsløb
✓ Styrker barnets kropskontakt
✓ Styrker barnets motorik
✓ Styrker barnets udvikling
✓ Mindsker gråd
✓ Mindsker koliksmerter
✓ Skaber ro og harmoni i barnets krop

DATOER FOR OPSTART:

Praktisk information om holdet:

Varighed: 1 times babymassage og zoneterapi trin for trin guide.

Pris pr. Deltager: 295 kr.

Sprog: Kurset vil foregå på dansk. Man kan dog altid stille spørgsmål bagefter på engelsk også vil Camilla besvare dem så godt som muligt.

Mad/drikke: Det er tilladt at medbringe mad/drikke til dit barn og nyde i vores café. Derudover tilbyder caféen et stort udvalg af både mad og drikke til rimelige priser.

Lokation: Børneboblen, Bremensgade 3 st. tv., 2300 København S.

Praktisk info:

Vi har små hold, hvor der er god tid og plads til amning og bleskift.
Husk at medbringe et håndklæde og en stofble baby kan ligge på, samt den olie som i ønsker at bruge til jeres barn.

Barnevogne er desværre ikke muligt inde i selve butikken. Dog kan de stilles langs butikkens vinduer.

Ønsker du at læse mere om vores underviser Camilla Gaardbo, så læs mere her.

I “knytter bånd”!

Foruden alle de fysiske fordele ved at give jeres baby massage, oplevelses også en tæt kropskontakt mellem baby og mor/far. Dette gør, at du som forælder, får en virkelig dejlig oplevelse af nærhed med din baby og, at I “knytter bånd”.

Den dejlige massage udføres, hvor de små kun er iført ble, mens vi hører stille afslapningsmusik. Dette er både en skøn og rolig stund for din baby og dig. Der er sat tid af til, at vi roligt kan komme igennem programmet, samt tid til spørgsmål, problematikker mm. I får mulighed for samvær med andre spædbørnsforældre i et forum, hvor I og jeres babyer er i centrum.

Vi gennemgår emner som:

✓ Mavesmerter
✓ Hjælp til immunforsvar
✓ Bedre søvn

MASSAGEN

 

De første 30 minutter gennemgår vi baby massagen, som gives over hele babyens krop. Herefter en lille gennemgang af zoneterapi, hvor vi trykker og mærker så I selv kan få føling med grebene.

I lærer om hvorfor bevægelser på maven skal foregå i urets retning og at lave gode cirklende bevægelser. Kurset varierer, men kan indeholde områder som barnets hoved, barnets mave og barnets ryg. Især når du masserer maven kan du opnå resultater ift. kolik og mavesmerter

DATOER FOR OPSTART: