Babyrytmik hold

En god måde at være sammen på

Babyrytmik er en skøn stund for dig og dit barn!

Dette kursus udbyde ikke i øjeblikket. Se eventuelt vores alternativer !!

Babyrytmik for 3-7 mdrs. babyer.
For det lille barn er mors og fars stemme den skønneste lyd i hele verden. Vi skal synge og lege. Musikken og motorikken er i fokus, at mærke sin krop, sanse, opleve og lege i babyhøjde.

Vi leger både stille lege med nussetid og hvor man kan mærke og sanse og de mere vilde lege hvor de voksne kan få lidt sved panden og masser af grin på læben, for baby er ELLEVILD med at vi tumler i babyhøjde.

Rytmik har fokus på barnets motoriske udvikling og hvordan vi voksne støtter op om denne. Alle kan være med, lege og sange er enkle at lære og tilpasset barnets motoriske udvikling.

Babyrytmik for 7-12 mdrs. babyer.
Lad legen begynde!

Vi skal lege og synge så kan mærkes, høres og opleves. Rytmik er et fællesskab i babyhøjde hvor alle kan være med.

Vi leger, tumler, synger og danser og spiller. Vi leger tumlelege med gang i og sange med sjung i. Og en gang imellem skal vi også puste ud og nusse fødderne lidt og grine sammen. Rytmik har fokus på barnets motoriske udvikling og hvordan vi voksne støtter op om denne. Alle kan være med, alle lege og sange er enkle at lære og tilpasset barnets motoriske udvikling.

Derudover er det også en blid og effektiv måde at stimulere den lilles sanser og motorik på.

 

Ønsker du at have mere frihed til at planlægge, hvornår du ønsker at gå til rytmik? Så har vi også babyrytmik gang til gang løsninger.

DATOER FOR OPSTART:

Praktisk information om holdet:

Varighed: 40 min.

Pris pr. forløb á 4 lektioner: 460 kr.

Coronapas: Så længe restriktionerne kræver coronapas vil dette også være et krav for at deltage på vores hold. Det vil blive tjekket ved ankomst eller inden start.

Mad/drikke: Det er tilladt at medbringe mad/drikke til dit barn og nyde i vores café. Derudover tilbyder caféen et stort udvalg af både mad og drikke til rimelige priser.

Lokation: Børneboblen, Bremensgade 3 st. tv., 2300 København S.

Barnevogne er desværre ikke muligt inde i selve butikken. Dog kan de stilles langs butikkens vinduer.

Ønsker du at læse mere om vores underviser Kirstine på dette kursus så læs mere her.