Babytegn, sang og musik

Kunne du også tænke dig, at lære, at bruge babytegn med din baby?

Så kom med på Fingersprogs hold og lær en masse brugbare babytegn gennem sang og musik!
Din baby vil nyde at være omgivet af sang og musik, og samtidig er sange en super effektiv måde at lære på, så det bliver sjovt og nemt for dig at lære babytegn.

Babytegn er en fantastisk måde for dig at kunne kommunikere med dit lille barn, før dets tale er udviklet. Allerede fra din baby er 8-9 måneder, begynder han/hun gerne at ville fortælle dig en hel masse – men der går helt op til et år, før han/hun kan gøre det med sit talte sprog. Rent motorisk er dit lille barn dog allerede klar til at kunne “tale” til dig med meningsfyldte fagter – og det er netop den mulighed, du giver din baby, når du bruger babytegn i hverdagen.

Fingersprogs kursus

På Fingersprogs kursus er babytegnene omdrejningspunket, og vi synger både kendte børnesange og sange skrevet specielt til kurset, således at vi kommer omkring tegn der vedrører din og dit barns hverdag; dyr, spisning, at være ude, puttetid osv. Holdet er til for at du kan fylde din redskabskasse op med tegn der giver mening for dig – og for at din baby kan høre os synge og være sammen med andre babyer i et trygt miljø.

Der vil være rekvisitter, billeder, instrumenter – og måske også et besøg af elefanten Ellie!

Du får ugentlige handouts, invitation til en lukket Facebookgruppe samt mulighed for tilkøb af Fingersprogs app (25kr) som direkte understøtter det, vi laver på holdet uge for uge.

DATOER FOR OPSTART:

Praktisk information om holdet:

Varighed: ca. 50 min

Antal undervisningsgange: 5 gange.

Målgruppe/alder: ca. 6-12 mdr.

Pris pr. Deltager: 495 kr.

Coronapas: Så længe restriktionerne kræver coronapas vil dette også være et krav for at deltage på vores hold. Det vil blive tjekket ved ankomst eller inden start.

Mad/drikke: Det er tilladt at medbringe mad/drikke til dit barn og nyde i vores café. Derudover tilbyder caféen et stort udvalg af både mad og drikke til rimelige priser.

Lokation: Børneboblen, Bremensgade 3 st. tv., 2300 København S.

Barnevogne er desværre ikke muligt inde i selve butikken. Dog kan de stilles langs butikkens vinduer.

Ønsker du at læse mere om vores underviser Maya på dette kursus så læs mere her.