Foredrag Babys madrejse

Hvornår:
29. april 2019 kl. 10:30 – 12:00
2019-04-29T10:30:00+02:00
2019-04-29T12:00:00+02:00
Hvor:
Børneboblen
Bremensgade 3
st. tv.
Pris:
245
Kontakt:
Maria Blyme Szymanski
40411338

Babys madrejse det første år


Er du også i tvivl om hvornår og hvordan du kommer igang med overgangskosten? eller måske du ikke syntes det går så godt som du havde turdet håbe på? 

Så er denne madrejse lige noget for dig!
Det at lære at spise, kan være en kompliceret opgave for vores små babyer. Men da det nu er så rutineplaget for os, er det ikke noget vi voksne tænker over kan volde problemer.
Det er ikke altid lige nemt for vores søde babyer, at skulle igang med overgangskosten. Når baby skal igang handler det ikke kun om, hvilken mad, der bliver serveret. Det handler lige så meget om, at skabe nærværende rammer omkring måltidet samt sørge for, at baby er klar til dette store, sanselige eventyr det er at spise.

Når man spiser er der mange forskellige fysiologiske og psykologiske processer igang samtidig.
De to første år af vores børns liv arbejder de på at få deres spisefærdigheder på plads. Herefter vil læringen fortsætte bl.a. med at få et sundt og naturligt forhold til mad, som især ses via de måltider, vi spiser sammen som familie.

Vigtigt at komme godt fra start!

Ved dette foredrag med ernæringseksperten Charlotte lærer du, hvordan du bedst støtter og guider dit barn til at få den bedste start på skemaden. Alt dette vil være grobund for hyggelige og gode stunder omkring måltiderne med familien.

Da stemningen er afslappet og hyggelig vil der være rig mulighed og plads til at skifte ble, amme, pusle og generelt bare hygge.
Der er også en microovn til at varme flasker/grød i.

Foredraget henvender sig til alle med en baby i huset – uanset om man er startet på overgangskosten eller ej.
Er du gravid og kunne tænke dig, at få en masse viden, inden baby kommer til verden er du også meget velkommen til at deltage.

Om underviseren

Charlotte Seeger er specialist i babyer og børns spisevaner og har arbejdet og beskæftiget sig med det i over 14 år. Hun er stifter af babybite.dk og er ligeledes forfatter til bogen “Magiske Måltider”. Charlotte bliver flittigt brugt som ekspert i medierne, og hun har bl.a. medvirket i Go’ Morgen Danmark, bObles Barsels Break samt i adskillige aviser og magasiner.

Hun arbejder dagligt med, at hjælpe børnefamilier med at få masser af madglæde omkring spisebordet. Hendes store mission er at få børn til at elske mad.

Praktisk information om holdet:

Varighed: 1½ time.

Pris pr. Deltager: 245 kr.

Hvem henvender workshoppen sig til: Alle med en baby i huset – uanset om man er startet på overgangskosten eller ej.

Lokation: Børneboblen, Bremensgade 3 st. tv., 2300 København S.

Praktisk info:
Du må meget gerne medbringe mad til dit barn, men derudover er det ikke tilladt at nyde medbragt mad. Vi har et blandet udvalg af mad og drikke.

Barnevogne er desværre ikke muligt inde i selve butikken. Dog kan de stilles langs butikkens vinduer, og låses fast til vores vire som er foran butikken.

Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.