Efterfødselsmassage

efterfødselsmassage

Giv dig selv et energiboost

En massage kan være et tiltrængt energiboost til dig som har født. Massagen løsner op for spændte muskler, samt øger blodcirkulationen og sender fornyet energi ud i kroppen.

Tiden efter fødslen kan både være fantastisk, men også særdeles hård for mange. Det er en periode, hvor man slider på både fysiske og psykiske kræfter. For at kunne opnå det overskud det kræver at være mor, er det vigtigt man tilgodeser sig selv, og får lidt selvforkælelse.

Det vigtigste formål med efterfødselsmassagen er at give dig en oplevelse af;

  1. Velvære
  2. Lindring
  3. Afslapning

Alt dette skulle gerne give dig lidt ekstra på overskudskontoen.

En efterfødselsmassage kan afhjælpe udfordringer, men kan også bare være ren selvforkælelse.

Er du interesseret i hold, som også har med efterfødselsaktiviteter at gøre, kan du fx læse mere om efterfødselsyoga her.

Massagen tilpasses dit behov

massage efter fødsel

Massage virker beroligende, efterlader musklerne afslappede og reducerer samtidig mængden af stresshormoner i kroppen. Sammen med vores fysioterapeut Vicky Ebbesen tilpasses massagen ud fra dine behov. Herved har massagen fokus på de punkter i kroppen, som du ønsker løsnet op.

Book endelig en tid – din krop vil takke dig! Vi udsteder også gavekort. Så om det er til babyshower, fødselsdag, mors dag eller bare ren værdsættelse så er gaven hjemme.

DATOER FOR OPSTART:

Praktisk information om kurset:

Varighed: 45 min

Pris: 510 kr.

Mad/drikke: Det er tilladt at medbringe mad/drikke til dit barn og nyde i vores café. Derudover tilbyder caféen et stort udvalg af både mad og drikke til rimelige priser.

Lokation: Børneboblen, Bremensgade 3 st. tv., 2300 København S.

Barnevogne er desværre ikke muligt inde i selve butikken. Dog kan de stilles langs butikkens vinduer.

Ønsker du at læse mere om vores underviser Vicky på dette kursus så læs mere her.