Fit efter fødsel

Kom i form efter fødsel

Måske har barslen været lidt for hyggelig, måske er det længe siden at du har set dine muskler, eller måske du bare ønsker et kæmpe endorfinboost?! Lige meget hvad grunden er, så er Fit Efter fødsel svaret. I Børneboblen tilbyder vi et træningshold, der henvender sig til alle på barsel, både før og efter fødsel.

Vi kommer hele vejen rundt og tager højde for den enkelte

Hele kroppen bliver banket igennem, men især bækken, baller og de dybe ryg- og mavemuskler er i fokus. Træningen er en kombination af puls- og styrketræning, hvor der gøres brug af både egen kropsvægt, elastikker og babyer.

Til at styre slagets gang har vi vores dygtige fysioterapeut Vicky Ebbesen. Vicky sikre en korrekt og skånsom træning, der styrker kroppen, så den er i stand til at bære rundt på barnet – omend det er inde eller udenfor maven.

Træningen tilpasses derfor til netop dit behov og niveau. Samtidig tages der selvfølgelig hensyn til, hvis du skulle have eventuelle udfordringer eller skavanker. For eksempel vil der være mulighed for at blive undersøgt for delte mavemuskler.

Alle kan være med – så kom endelig og “leg” i omgivelser, hvor der både er plads til dig og din baby.

DATOER FOR OPSTART:

Praktisk information om holdet:

Varighed pr gang: 1 time.

Pris pr. forløb á 6 lektioner: 595 kr.

Coronapas: Så længe restriktionerne kræver coronapas vil dette også være et krav for at deltage på vores hold. Det vil blive tjekket ved ankomst eller inden start.

Mad/drikke: Det er tilladt at medbringe mad/drikke til dit barn og nyde i vores café. Derudover tilbyder caféen et stort udvalg af både mad og drikke til rimelige priser.

Lokation: Børneboblen, Bremensgade 3 st. tv., 2300 København S.

Barnevogne er desværre ikke muligt inde i selve butikken. Dog kan de stilles langs butikkens vinduer.

Ønsker du at læse mere om vores underviser Vicky på dette kursus så læs mere her.