Graviditetsmassage

Gør noget godt for din gravide krop

Hvem siger nej tak til en massage – og specielt når man er gravid. En graviditet er hård for kroppen!

Nogle er mere ramt end andre, men udfordringerne kan være mange: Ekstra kilo at bære på, ændret tyngdepunkt i kroppen, lændesmerter, vand i kroppen, kramper, bækkensmerter, hovedpine, uro i kroppen, forstoppelse og træthed. En graviditetsmassage kan afhjælpe nogle af disse udfordringer, men kan også bare være ren selvforkælelse.

Massagen tilpasses dit behov

Massage virker beroligende, efterlader musklerne afslappede og reducerer samtidig mængden af stresshormoner i kroppen. Sammen med vores fysioterapeut Vicky Ebbesen tilpasses massagen ud fra dine behov. Herved har massagen fokus på de punkter i kroppen, som du ønsker løsnet op.

For at sikre dig den bedste og mest afslappende stilling, foretages massagen på en briks designet til gravide. Dette giver dig en mulighed for at ligge behageligt, og med støtte til din mave og barm. Book endelig en tid – din krop vil takke dig! Vi udsteder også gavekort. Så om det er til babyshower, fødselsdag, mors dag eller bare ren værdsættelse så er gaven hjemme.

DATOER FOR OPSTART:

Praktisk information om holdet:

Varighed: 45 min

Pris: 510 kr.

Mad/drikke: Det er tilladt at medbringe mad/drikke til dit barn og nyde i vores café. Derudover tilbyder caféen et stort udvalg af både mad og drikke til rimelige priser.

Lokation: Børneboblen, Bremensgade 3 st. tv., 2300 København S.

Barnevogne er desværre ikke muligt inde i selve butikken. Dog kan de stilles langs butikkens vinduer.

Ønsker du at læse mere om vores underviser Vicky på dette kursus så læs mere her.