Lej vores lokaler – Bl.a. til barnedåb

Om det er børnefødselsdag, barnedåb, babyshower eller anden festivitas, så hold den hos os i Børneboblen!

Perfekte rammer til private arrangementer – her er der plads til, at børn kan være børn.

Ved at holde jeres arrangement i Børneboblen er I sikret underholdning til festens mindste deltagere. For udover vores 50 kvm store festlokale, køkken, toilet og pusleområde, indgår også vores skønne tumlerum. Her er der fyldt op med skumklodser fra Legeskum, der indbyder til lege. Tumlerummet har ligeledes en sansegynge, lidt legetøj til de aller mindste, samt et musikanlæg – mulighederne for leg er uendelige.

Vores lokaler er velegnet til både store og små selskaber. 

Vores festlokaler beliggende i København er velegnede til både store og små selskaber: Vi har plads til 50 personer – men anbefaler dog ikke mere end 35 – 40, hvis der skal dækkes op til alle deltagere. Vi stiller lokalerne til rådighed inklusiv stole, borde og babystole. Der er fri adgang til køkkenet med alt i service, til både voksne og børn, samt fade og skåle mm. Der er mulighed for selv at medbringe pynt så vores festlokale kan få det rigtige look til jeres fest. I må også selv medbringe mad og drikkevarer – så festen bliver præcis som I ønsker. Det er ikke muligt at tilberede mad i køkkenet (micro-ovn haves).

Prisen for disse dejlige omgivelser til jeres næste arrangement er: 

 • Lørdag; 3995 kr. (mulighed for at komme fredag mellem kl. 16-20, hvor I kan pynte op og gøre klar til jeres store dag)
 • Søndag; 3695 kr.

Begge dage er prisen inkl. rengøring og I har lokalerne fra 08-20.

Vores lokaler er meget populære til afholdelse af arrangementer som børnefødselsdag og barnedåb – så vent derfor ikke for længe hvis det er noget du overvejer. 

Send os en mail for at høre om ledighed på datoer.

Hvis du har yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på: Tlf. 50691338

Kontakt os

Børneboblen

Bremensgade 3, st. tv.
2300 København S

Tlf: 50 69 13 38

Email: info@boerneboblen.dk

Cvr Nr: 39630168.

Send os en besked

  Gode oplevelser hos Børneboblen

  Vil du også gerne have en god oplevelse i hyggelige rammer, hvor børnene har rig mulighed for at lege og have det sjovt? 

  Så hold børnefødselsdag, barnedåb eller andre fester hos Børneboblen. Med vores tumlerum har børnene et sted at lege og udfolde sig, så i er sikre på at de får en sjov og aktiv dag, mens voksne kan holde fødselsdag i vores festlokale. Altså er vores lokaler ikke bare opholdslokaler, men også lokaler med adspredelsesmuligheder for børnene, så de ikke kommer til at kede sig.

  Interesseret i nogle af vores andre events?

  Du finder en lang række af andre events her.