Lej vores lokaler – Bl.a. til barnedåb

Om det er børnefødselsdag, barnedåb, babyshower eller anden festivitas, så hold den hos os i Børneboblen!

Perfekte rammer til private arrangementer – her er der plads til, at børn kan være børn.

Ved at holde jeres arrangement i Børneboblen er I sikret underholdning til festens mindste deltagere. For udover vores 50 kvm store festlokale, køkken, toilet og pusleområde, indgår også vores skønne tumlerum. Her er der fyldt op med skumklodser fra Legeskum, der indbyder til lege. Tumlerummet har ligeledes en sansegynge, lidt legetøj til de aller mindste, samt et musikanlæg – mulighederne for leg er uendelige.

Gode oplevelser hos Børneboblen

Vil du også gerne have en god oplevelse i hyggelige rammer, hvor børnene har rig mulighed for at lege og have det sjovt?

Så tøv ikke med at leje lokaler hos os. Med vores tumlerum har børnene et sted at lege og udfolde sig, så i er sikre på at de får en sjov og aktiv dag. Altså er vores lokaler ikke bare opholdslokaler, men også lokaler med adspredelsesmuligheder for børnene, så de ikke kommer til at kede sig.

Interesseret i nogle af vores andre events?

Du finder en lang række af andre events her.

Vores lokaler er velegnet til afholdelse af både store og små selskaber. 

Vores lokaler er velegnede til både store og små selskaber: Vi har plads til op mod 50 personer – men anbefaler dog ikke mere end 35 – 40, hvis der skal dækkes op til alle. Vi stiller lokalerne til rådighed inklusiv stole, borde og babystole. Der er fri adgang til køkkenet med alt i service, til både voksne og børn, samt fade, skåle mm. Derudover er der mulighed for selv at medbringe pynt, mad og drikkevarer – så festen bliver præcis som I ønsker. Det er dog desværre ikke muligt at tilberede mad i køkkenet (micro-ovn haves).

Prisen for disse dejlige omgivelser til jeres næste arrangement er: 

  • Lørdag; 3800 kr. (mulighed for at komme fredag mellem kl. 16-20, hvor I kan pynte op og gøre klar til jeres store dag)
  • Søndag; 3400 kr.

Begge dage er prisen inkl. rengøring og I har lokalerne fra 08-20.

Vores lokaler er meget populære til afholdelse af arrangementer – så vent derfor ikke for længe hvis det er noget Du overvejer.

Send os en mail for at høre om ledighed på datoer.

Hvis du har yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på: Tlf. 50691338