Lej vores lokaler – Bl.a. til barnedåb

Om det er børnefødselsdag, barnedåb, babyshower eller anden festivitas, så hold den hos os i Børneboblen!

Perfekte rammer til private arrangementer – her er der plads til, at børn kan være børn.

Ved at holde jeres arrangement i Børneboblen er I sikret underholdning til festens mindste deltagere. For udover vores 50 kvm store festlokale, køkken, toilet og pusleområde, indgår også vores skønne tumlerum. Her er der fyldt op med skumklodser fra Legeskum, der indbyder til lege. Tumlerummet har ligeledes en sansegynge, et cirkustelt, en tunnel samt et musikanlæg – mulighederne for leg er uendelige.

Gode oplevelser hos Børneboblen

Vil du også gerne have en god oplevelse i hyggelige rammer, hvor børnene har rig mulighed for at lege og have det sjovt?

Så tøv ikke med at leje lokaler hos os. Med vores tumlerum har børnene et sted at lege og udfolde sig, så i er sikre på at de får en sjov og aktiv dag. Altså er vores lokaler ikke bare opholdslokaler, men også lokaler med adspredelsesmuligheder for børnene, så de ikke kommer til at kede sig.

Interesseret i nogle af vores andre events?

Du finder en lang række af andre events her.

barn i tumlerum
Tumlerum

Vores lokaler er velegnet til afholdelse af både store og små selskaber. 

Vores lokaler er velegnede til både store og små selskaber: Vi har plads til op mod 50 personer – men anbefaler dog ikke mere end 35 – 40, hvis der skal dækkes op til alle. Vi stiller lokalerne til rådighed inklusiv stole, borde og babystole. Der er fri adgang til køkkenet med alt i service, til både voksne og børn, samt fade, skåle mm. Derudover er der mulighed for selv at medbringe pynt, mad og drikkevarer – så festen bliver præcis som I ønsker. Det er dog desværre ikke muligt at tilberede mad i køkkenet (micro-ovn haves).

Vores lokaler er meget populære til afholdelse af arrangementer – så vent derfor ikke for længe hvis det er noget Du overvejer.

Ring endelig og hør nærmere om ledighed og pris!

Ring til os på: Tlf. 50691338