Lej vores lokaler – Bl.a. til barnedåb

Om det er børnefødselsdag, barnedåb, babyshower eller anden festivitas, så hold den hos os i Børneboblen!

Perfekte rammer til private arrangementer – her er der plads til, at børn kan være børn.

Ved at holde jeres arrangement i Børneboblen er I sikret underholdning til festens mindste deltagere. For udover vores 50 kvm store festlokale, køkken, toilet og pusleområde, indgår også vores skønne tumlerum. Her er der fyldt op med skumklodser fra Legeskum, der indbyder til lege. Tumlerummet har ligeledes en sansegynge, et cirkustelt, en tunnel samt et musikanlæg – mulighederne for leg er uendelige.

Tumlerum

Vores lokaler er velegnet til afholdelse af både store og små selskaber. 

Vores lokaler er velegnede til både store og små selskaber: Vi har plads til op mod 50 personer – men anbefaler dog ikke mere end 35 – 40, hvis der skal dækkes op til alle. Vi stiller lokalerne til rådighed inklusiv stole, borde, babystole Der er fri adgang til køkkenet med alt i service til både voksne og børn, samt fade, skåle mm. Derudover er der mulighed for selv at medbringe pynt, mad og drikkevarer – så festen bliver præcis som I ønsker. Det er dog desværre ikke muligt at tilberede mad i køkkenet (micro-ovn haves).

Vores lokaler er meget populære til afholdelse af arrangementer- så vent derfor ikke for længe hvis det er noget Du overvejer.

Ring endelig og hør nærmere om ledighed og pris!