Privatlivspolitik og betingelser:

Handelsbetingelser for Børneboblen
Butikken og hjemmesiden ejes og publiceres af: Direktør Maria Blyme Szymanski
Børneboblen
Bremensgade 3, st. tv.
2300 København S
Tlf: 40 41 13 38
Email: Mail@boerneboblen.dk
Cvr Nr: 39630168

Betaling
Børneboblen modtager online betalinger med Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, samt Mobilepay
Betaling for de enkelte hold, kursus eller arrangementer vil blive trukket på din konto, idet holdet det bookes. Alle beløb på hjemmesiden er inkl. moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Denmark – Kroner (DKK)
Børneboblen benytter en sikker betalingsserver, som krypterer alle oplysninger med SSL-protokol. Dette betyder, at din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Fortrydelsesret
Der ydes ikke returret på hold, arrangementer, kurser, events mm. der er booket og betalt, hvis køber vælger at aflyse og afmelde sin plads. Køber har lov til at videresælge sin plads. I sådan et tilfælde skal oplysningerne videregives til Børneboblen.
Børneboblen forbeholder sig retten til at aflyse et hold/kursus, hvis tilslutningen mod forventning er lav. Hvis dette er tilfældet, refunderes det fulde beløb, eller man kan vælge et andet og evt. betale differensen, hvis dette gør sig gældende.

Kunde- & Privatlivspolitik
Børneboblen behandler dine personoplysninger forsvarligt og i overensstemmelse med persondataloven. Vi bestræber os på at minimere anvendelsen af personfølsomme oplysninger og behandler dine indhentede persondata med respekt og ansvarlighed. Vi lever op til GDPR databehandling og håndtering af personoplysninger anno 25. maj 2018. Vores bookingsystem anvender SSL-sikkerhed.
Ved onlinebooking og betaling indhentes aktivt et samtykke fra dig, hvormed du accepterer Børneboblens betingelser og vilkår for persondatahåndtering, samt virksomhedens øvrige vilkår og forretningsbetingelser.
Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.
Selvom vi forsøger at sikre dine data bedst muligt, kan vi ikke garantere deres sikkerhed, når de overføres via Internet. Sikkerheden for dine data er således dit eget ansvar under overførsel via Internet, f.eks. hvis du sender dine personoplysninger eller lignende via mail.

Personoplysninger
Personoplysningerne anvendes ved booking til de enkelte hold og betalingen, hvor der er brug for følgende oplysninger:
– Navn
– Adresse
– Telefonnummer
– E-mailadresse
– Dit barns navn og alder
– evt. cpr-nr.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger, med det formål at tilmelde dig holdene og sikre, at du og dit barn, bliver placeret det rigtige sted.

Personoplysningerne registreres hos Børneboblen og opbevares i 10 år i overensstemmelse med gældende lovgivning og i overensstemmelse med Styrelsen for patientsikkerhed. Persondataoplysninger kan til enhver tid slettes på din opfordring. Du har yderligere ret til at få dine oplysninger opdateret eller udleveret.
Direktøren og de ansatte for børneboblen, har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Cookies
På https://www.boerneboblen.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer.

Når du besøger Boerneboblen.dk indsamler vi automatisk oplysninger om dit besøg. Dette er f.eks. hvilke sider du åbner, om du har været her før, og hvilket websted eller søgemaskine du kom fra. Den information, vi automatisk indsamler fra dit besøg, er ikke personlig. Den bruges ikke til at identificere dig som person, men til at følge tendenser i generel brugeradfærd på vores website.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Endvidere kan du også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mail@boerneboblen.dk Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.