Børnerytmik for 1-4 årige i København

Er dit barn vild med at bevæge sig og synge? Så er dans og rytmik lige noget for jer!

Rytmik handler om at tumle, danse, synge og lege sammen. Vi vil bruge kroppen på forskellige måder og tage på fantasifulde rejser sammen, hvor børnene får opbygget en god kropsbevidsthed. Vi skal lave sjove og kreative øvelser, som træner motorik, rumopfattelse og samarbejdsevne samt styrker barnets sociale- og følelsesmæssige udvikling. Vi skal lege med stemmen og sproget ved hjælp af forskellige sanglege og remser.

Rytmik og dans bygger på et fællesskab! Vi er sammen om legene, samtidig med at alle deltager på sit eget motoriske niveau.

Undervisningens formål er at stimulere barnets sansemotoriske udvikling, danseglæde og musikalitet samt lade barnets nysgerrighed, interesse og kreativitet lede os ind i dansens verden.

 

Rytmik i Børneboblen er tilpasset alderstrin, så vi har fokus på det, der er særligt aktuelt i børnenes udviklingsfase. Er du i tvivl om, hvilken aldersgruppe du skal vælge, hjælper vi gerne.

Tumlerytmik 1-2 år
Kom til dans, sang og trommerytmer med fokus på motorik og sanselege.
Vi bevæger os og stimulerer de vestibulære, taktile samt muskel og led sanser, som er grundstene i barnets fysiske og motoriske udvikling.
Vi synger, danser, tumler, hopper, sanser og mærker vores krop.
Vi danner rammen for sjove og inspirerende lege, som også kan bruges i timevis derhjemme.

Rytmik er et fællesskab, hvor vi kan lege sammen på hver vores måde. Der er plads til alle, og vi giver også rum til, at legene kan udvikle sig med børnenes fantasi og skønne påfund.

Børnerytmik 3-4 år
Vi danser, synger, hopper og giver børnene kendskab til nye samt genkendelige lege. Her er børnene og de voksne med til at forme legene gennem improvisation.
Gennem grundlegene kan vi øve os i at bytte, kaste og gribe, løbe og lege inden for en sat ramme.
Vi skal op i tempo, hvor der må skejes ud, og så bevæger vi os ned i dybere koncentration, hvor vi mærker os selv på en anden måde.
Vi har fokus på kroppen i bevægelse med gode motoriske lege, samt lege der styrker barnets sociale kompetence og udvikling.

Rytmik er et fællesskab, hvor vi kan lege sammen på hver vores måde. Der er plads til alle, og vi giver også rum til, at legene kan udvikle sig med børnenes fantasi og skønne påfund.

English: english speakers are welcome in all classes, we will do our best to include you and explain all excersises.

DATOER FOR OPSTART:

Praktisk information om kurset:

 

Varighed: 40 min.

Pris pr. deltager: 460 kr. for 4 gange.

Coronapas: Så længe restriktionerne kræver coronapas vil dette også være et krav for at deltage på vores hold. Det vil blive tjekket ved ankomst eller inden start.

Mad/drikke: Det er tilladt at medbringe mad/drikke til dit barn og nyde i vores café. Derudover tilbyder caféen et stort udvalg af både mad og drikke til rimelige priser.

Påklædning: Bevægelsesvenligt tøj og bare fødder eller sko med skridsikre såler.

Lokation: Børneboblen, Holmbladsgade 102, st th., 2300 København S.

Barnevogne er desværre ikke muligt inde i selve butikken. Dog kan de stilles langs butikkens vinduer og evt. låses fast.

Læs mere om vores underviser Fie Svenningsen her.