Tumletid

tumletid med tre børn

Styrk dit barns sanser og udvikling

Velkommen til “Tumletid” – et sjovt og interaktivt babymotorikhold ledet af Nina, en erfaren jordemoder og ekspert i børne- og babymotorik. På vores hold vil vi udforske spændende øvelser, som inkluderer drej, tril, kolbøtter og hænge med hovedet nedad. 

Vores tilgang til undervisningen er legende og fuld af sjov, samtidig med at vi lægger stor vægt på barnets sunde motoriske udvikling.

Ved at udfordre børnene allerede fra deres første måneder med motoriske lege og øvelser, styrker vi deres forudsætninger for at deltage aktivt i den fysiske og sociale verden senere i livet.

Vores jordemoder Nina guider jer igennem timer, hvor der både er fokus på tummel
og leg, men også øjeblikke med ro og afspænding.
Vi arbejder med barnets motorik ud fra nærmeste udviklingstrin.

 

Fokus på den enkelte

tumletid med barn på hovedet

Vi tilpasser øvelserne individuelt til hvert barn, baseret på deres motoriske udviklingstrin. Holdene er aldersopdelt, så du og dit barn kan have en hyggestund med ligesindede, hvor øvelserne er tilpasset den specifikke aldersgruppe. 

Når vi laver kolbøtter stimuleres bl.a den vestibulære sans. Ved at stimulere denne sans på en legende og sjov måde, hjælper vi barnet med at udvikle bedre kropsbevidsthed, balance og koordination. Det er en afgørende del af barnets motoriske udvikling, og har en positiv indvirkning på deres evne til at udforske og forstå den omkringliggende verden.

Det er en god idé at komme i tøj, der ikke begrænset bevægeligheden hos hverken børn eller voksne. Bare tæer hos de små, er selvfølgelig altid hjertelig velkomne.

Der vil i timerne altid være mulighed for at stille spørgsmål og få vejledning om dit barns motoriske udvikling.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til tummel i Børneboblen og til at hjælpe med at skabe en sjov, lærerig og givende oplevelse for både børn og forældre!

DATOER FOR OPSTART:

Praktisk information om holdet:

Varighed: 45 min.

Pris pr. forløb á 4 lektioner: 465 kr.

Mad/drikke: Det er tilladt at medbringe mad/drikke til dit barn og nyde i vores café. Derudover tilbyder caféen et stort udvalg af både mad og drikke til rimelige priser.

Lokation: Børneboblen, Holmbladsgade 102, st. th., 2300 København S.

Barnevogne er desværre ikke muligt inde i selve butikken. Dog kan de stilles langs butikkens vinduer.

Ønsker du at læse mere om vores underviser Nina på dette kursus så læs mere – siden er under opbygning.