UNDERVISERE

Maya Hagemann
Babytegn, sang og musik

Maya er uddannet folkeskolelærer med blandt andet musik som liniefag, men har gennem årene arbejdet med undervisning inden for mange andre rammer end folkeskolen. Hun har brugt babytegn til begge hendes børn, som nu er 5 og 8 år. Der oplevede hun, hvor meget det betød for dem og for familien, at de kunne kommunikere fra de var 11 måneder, hvor de også begge begyndte selv at lave tegn. Siden har Maya været passioneret fortaler for brugen af babytegn og alle de fordele – både praktiske og følelsesmæssige – der er ved at bruge tegn med ens lille barn. Kombineret med Mayas kærlighed til musik er det blevet til Fingersprog.dk – babytegn gennem sang og musik!

Læs videre her

Stine Roswall
jordemoder - Fødselsforberedelse

Stine er privat jordemoder, med 8 års erfaring med fødsler, fødselsforberedelse og amning. Hun har arbejdet på både Herlev og Hvidovre Hospital. I dag er hun privat jordemoder, og besøger gravide og nybagte forældre i deres eget hjem.
I Børneboblen holder Stine fødselsforberedelse, med fokus på at give jer de redskaber I har brug for, til at få en god fødsel. Stine har fokus på at hjælpe jer til en hurtigere fødsel, med færre smerter og mere kontrol.
Stine bor i et lille hus i Rødovre sammen med sin mand, der er skolelærer og sine to døtre på 5 & 7 år.
Når hun ikke arbejder som jordemoder, slapper hun af med havearbejde og leg med børnene.

Læs videre her

Pernille Broberg Balle
Babyrytmik

Pernille er født i 1981 og er uddannet fra Gentofte Pædagog Seminarium.
Efterfølgende er hun uddannet på Rytmisk Musik Konservatorium med undervisning af Lotte Kærså, som er nutidens guru inden for musik og rytmik!
Derudover har Pernille også taget uddannelsen som motorikvejleder, der giver hende en større forståelse for børns udvikling.

Læs videre her

Louise Thorn
Efterfødselsyoga

Louise blev eksamineret yogalærer i 2015. Siden har hun arbejdet som selvstændig i sit eget firma Thorn Yoga, med ca. 8 yogahold om ugen og mere end 1000 timers undervisningserfaring.
Louise har ved siden af hendes almindelige yogahold, fast undervist efterfødselsforløb à 8 uger, siden efteråret 2016.
Hun har en 2-årig yogauddannelse fra Misa Yoga Skole (500 timer inkl. 80 timers anatomi og fysiologi ved Charlotte Nielsen/YogAnatomi) og deltager løbende i kurser og workshops, for at videreuddanne og dygtiggøre sig.
Louise er oprindeligt uddannet antropolog, har arbejdet 5 år i folkeskolen og er mor til to døtre.

Læs videre her

Camilla Gaardbo:
Førstehjælpskursur, Ammekursus, BLW, babymassage og zoneterapi

Camilla bor til daglig i Greve og er mor til to dejlige børn. Camilla er uddannet sygeplejerske fra 2007, hvorefter hun arbejdede 9 år på børnecancerafdelingen på Rigshospitalet og ét enkelt år på gynækologisk afdeling på Hvidovre hospital. Desuden har Camilla arbejdet 5 år med multihandicappede børn. Derfor bygger alt hendes erfaring på børne- og forældreområdet.
Camilla valgte at starte firmaet ‘Små Liv’, efter en oplevelse med en familie, hvor deres barn fik noget galt i halsen, og stod magtesløse. Efter en hjemmeundervisning hos denne familie, blev det en realitet, hvilket behov der var. I dag er der heldigvis mange, der sætter sig ind i hjemmets ´typiske ulykker´, og den vigtige førstehjælp, vi skal yde for at hjælpe vores børn bedst muligt.

Læs videre her

Katarina Borregaard:
Graviditetssvømnings

Katarina har undervist i graviditetssvømning i 2 ½ år og mener, at det er det absolut sjoveste og mest givende arbejde. Hendes kompetencer stammer fra at have læst fysioterapi i lidt over halvandet år – med primært fokus på anatomi, fysiologi og didaktiske principper.

Derudover har hun undervist i forskellige former for træning for gigtpatienter.
Det er yderst vigtigt for Katarina, at undervisningen, og derved træningen, er alsidig og vekslende så hele kroppen bliver brugt og ingen undervisningsgang er ens…

Læs videre her

Signe Frydenlund
FunkyFavn

Signe er bevægelsespædagog og har undervist i dans og bevægelse i mere end 15 år. Som formidler af det nye amerikanske
dansekoncept Groove, kombinerer hun sin viden om anatomi, efterfødsel og babywearing med fed musik og flair for at skabe
rammer, der gør det let og trygt at danse af hjertets lyst. Hun har selv viklet sine to sønner, som nu er 2,5 og 5 år gamle.

Læs videre her

Julia Truong:
Ammeforberedelse

Julia har været uddannet sygeplejerske i 6 år og er indehaver af “Den bedste start”, som tilbyder amme-hjælp, amme-forberedelse og forebyggende samtaler med mødre som har tidligere komplicerede forløb bag sig.

Hun er tidligere barselssygeplejerske, og er lige nu i gang med at videreuddanne sig til IBCLC, som er en international certificering som amme-konsulent.

Læs videre her

SARAH SZINAY:
RYTMIK FOR BØRN OG BABYER

Sarah er uddannet hos Lotte Kærså (Rytmisk musikkonservatoriums efteruddannelse) og på Gøssels 3 årig efteruddannelse
– musikalsk og motorisk udvikling for børn mellem 0 og 9 år.

Derudover er hun også uddannet scenekunstner på center for kreativitet og teater.

Sarah er stifter og medejer af Rytmikbandit IVS, som underviser pædagoger mfl. i rytmik med børn mellem 0 og 9 år.

Læs videre her

Vicky Ebbesen
Underviser i efterfødselstræning og tumletid

Vicky er uddannet fysioterapeut i februar 2012, og har siden specialiseret sig i børn, graviditet og efterfødsel.

Hun har videreuddannelser indenfor blandt andet spædbarns mobilisering, motorisk usikre børn 0-6 år, sanseintegration og sensory profile, motoriske test af småbørn, børn og unge, samt efteruddannelse inden for muskuloskeletal fysioterapi.

Siden hun blev færdiguddannet fysioterapeut, har hun arbejdet som privatpraktiserende, samt haft bijob som børnefysioterapeut i en basis børnehave for børn med motoriske vanskeligheder.

Læs videre her